Gość Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Tyle ze ja uzywam wyzej wymienionego i nie mialem pojecia ze jest teflonowy. Stad moje zdziwienie, bo jak ktos mowi teflonowy, to raczej kojarzy sie z gesta, biala pasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CYBER1 Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 No taka biała gęsta pasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CYBER1 Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Czyli kupić odpowiedni smar i problem ustanie? A o taki się nada? https://allegro.pl/oferta/smar-silikonowy-do-oringow-silikon-standard-60ml-7914309929?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_chemiakcesor_pla&ev_adgr=Chemia+-+Pozostałe&gclid=CjwKCAiAwrf-BRA9EiwAUWwKXgssyt-AGpKjoApowXPYndxRFCcR3uujlYawW8BdAYQeUyXYFUNsXBoCEf8QAvD_BwE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Odpowiedni smar nazywa się np SRAM BUTTER. Czy problem ustanie, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 8 Grudnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 14 godzin temu, CYBER1 napisał: Sklep rowerowy taki mi wcisnoł Co zrobił? Zanim wybierzesz kolejny smar sprawdź ile masz smaru. Jeśli faktycznie przejechałeś pół roku to albo masz go dużo za dużo albo uszczelki proszę o wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Nie wiem czy da sie tam napchac za duzo smaru. Ja pakuje SRAM BUTTER az zakryte sa cale uszczelki, a mokro jest tylko przez kilka nacisniec po serwisie. Podczas jazdy pojawia sie tylko lekka linia brudu z filmem olejowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Ja uzywam tylko tego https://activia.sgl.pl/cena/oleje-i-smary/smary/do-amortyzatorlw_specjalistyczny-smar-do-amortyzatorlw/1858 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CYBER1 Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 A nie można jeździć bez tego smaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Grudnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Można. Nikt Ci nie zabroni- Twój amortyzator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CYBER1 Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Ale z drugiej strony w czym te tłuste lagi przeskadzają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Czy to nie Ty 3 strony narzekasz ze Ci sie brud lepi, a teraz nagle pytasz w czym to przeszkadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CYBER1 Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 No narzekaj ale skoro w niczym innym niż w wyglądzie nie przeszkadza to olać to i jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 10 Grudnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 38 minut temu, CYBER1 napisał: skoro w niczym innym niż w wyglądzie nie przeszkadza to olać to i jeździć. I tym optymistycznym stwierdzeniem kończymy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.