darekp1 Napisano 29 Listopada 2020 Napisano 29 Listopada 2020 Witam. Chcę użyć tego uszczelniacza do zalania dętek, https://expand1.pl/pl/serwis-montaz/1085-44-uszczelniacz-do-opon-i-detek-sealant-tire-1l5l.html#/27-rozmiar-1l Przystępna cena, duże opakowanie, jest nawet pozytywna recenzja w necie, jednak wolę zapytać. Czy ktoś używał tego specyfiku i jak się to sprawuje w codziennej eksploatacji.
Gość Napisano 29 Listopada 2020 Napisano 29 Listopada 2020 Próbuj, będziesz pierwszą osobą na forum Chociaż szczerze mówiąc, patrząc na ich stronę, jakoś nie jestem przekonany. Mają w ofercie bardzo, bardzo dużo różnych produktów. O ile smar to smar, będzie spełniał swoje zadanie, bo rower to nie prom kosmiczny. Natomiast płyn do Tubeless to już nieco cięższy temat i pojawiają się narzekania nawet na producentów którzy się w tym specjalizują. Raczej cudów bym się nie spodziewał, ale kto wie, czasami można trafić dobre produkty w niskiej cenie.
darekp1 Napisano 29 Listopada 2020 Autor Napisano 29 Listopada 2020 Poczekam na opinie, wolałbym być drugi
malutki Napisano 29 Listopada 2020 Napisano 29 Listopada 2020 Jak się klei tak jak ich olej do łańcucha to żadne dziury szans nie mają ;-) Również mam wątpliwości czy to da radę.
darekp1 Napisano 29 Listopada 2020 Autor Napisano 29 Listopada 2020 2 godziny temu, malutki napisał: Jak się klei tak jak ich olej do łańcucha HA,ha,ha. Cena nie sugeruje nic dobrego, test w necie wręcz przeciwnie, ale pewnie był sponsorowany.
grzechu1984 Napisano 2 Maja 2021 Napisano 2 Maja 2021 Na forum enduro trophy jeden użytkownik pisał że leją go na serwisie i po oku nie widać znaczących wad, czyli pewnie jakość podobna do caffelatexu ( choć ten siępieni ) , tak samo jak caffelatex nie zawiera amoniaku, ciekawe jak z zmywalnością bo caffelatex tak brudzi że szok, ubrania nie do wyczyszczenia.
msp1 Napisano 21 Czerwca 2021 Napisano 21 Czerwca 2021 @darekp1 jak wrażenia z używania uszczelniacza? Używam go i mam trochę problemów (mikrodziurki na boku opony, nie chce uszczelnić, próbowałem niskiego ciśnienia, koło leżało na płaskim i nic z tego). Z kolei tylnia opona przebiła się na grzbiecie poddczas jazdy i większość mleka wyleciało w moment
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.