Skocz do zawartości

[oświetlenie rowerowe] Fixed Light System - lampki mocowane na stałe

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Pomysł może i fajny, tylko jak to ładować? Nie każdy trzyma rower w domu, a już mało kto na tyle blisko sprzętu z gniazdem USB żeby to naładować. Oczywiście można użyć Powerbank lub chyba telefon, ale rozwiązanie takie mało przyjemne. No i bateria wystarcza na 4h.

Design się kompletnie nie podoba, ale to kwestia gustu.

Mam wrażenie że to kolejna zabawka dla hipsterów, bo z takimi problemami z ładowaniem oraz czasem działania, to nikt kto jeździ "więcej" tego nie kupi.

Z jakiegoś powodu, jak zobaczyłem dwóch facetów opowiadających jakie to wspaniałe, to miałem takie przeczucie że na dobrą sprawę to raczej lipa. Dobry produkt sam się sprzeda, a takie filmiki budzą moje podejrzenia. Cena jest absurdalna, nawet na warunki w USA.

1 godzinę temu, skom25 napisał:

Pomysł może i fajny, tylko jak to ładować? Nie każdy trzyma rower w domu, a już mało kto na tyle blisko sprzętu z gniazdem USB żeby to naładować. Oczywiście można użyć Powerbank lub chyba telefon, ale rozwiązanie takie mało przyjemne. No i bateria wystarcza na 4h.

Podobno w Ameryce to każdy ma dom i garaż:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...