Rafu Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Copywriter, który tworzył opis to pewnie Translator Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kein Napisano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 Robił ktoś ostatnio zakupu na ALI lub Banggood, możecie coś polecić na ogniwa 18650. Mam już dwie latarki Convoy'e, może wymienił bym na coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 6 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 właśnie wyjąłem z paczkomatu Solarstorm X6, dzisiaj już chyba nie dam rady podjechać do lasu i porównać jak to wypada na tle CS2+ ale jak tylko się uda zdam relację. W domu x6 wygląda sporo jaśniej, ale ma też zimniejszą barwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 jest petarda, nie robiłem zdjęcia z convoyem bo był już trochę wyładowany akumulatorek i świecił gorzej niż X6 na pierwszym biegu. Myślę że naładowany w pełni będzie mimo wszystko świecić gorzej niż x6 na drugim. Nie ma jakiegoś przesadnie dalekiego zasięgu ale też nie o to chodzi w latarce na rower. W zasięgu tych 20-30 metrów jest jak w dzień. Generalnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.