opeciarz Napisano 22 Listopada 2020 Napisano 22 Listopada 2020 Przez niewiedzę kupiłem prawą manetkę Shimano Deore M5100 z mocowaniem Ispec EV zamiast z mocowaniem na obejmę. Teraz nie wiem jak mam ją zamontować, wymiana nie wchodzi w grę, towar rozpakowany. Podpowiecie jakiś sprytny patent, bo szukam i nic nie znalazłem. ps. Klamki hamulcowe to Avidy. Cytuj
Mod Team bogus Napisano 22 Listopada 2020 Mod Team Napisano 22 Listopada 2020 Jakie konkretnie klamki? W sensie jaki system mocowania do kierownicy? Towar rozpakowany, ale nieużywany możesz zwrócić bez problemu. Cytuj
opeciarz Napisano 23 Listopada 2020 Autor Napisano 23 Listopada 2020 Hamulce to Avid Elixir 1 , mocowanie na obejmę najprostsze z możliwych, śruba mocująca jest po przeciwległej stronie od klamki, nie wiem czy ten sposób mocowania ma jakąś nazwę. Cytuj
Mod Team bogus Napisano 23 Listopada 2020 Mod Team Napisano 23 Listopada 2020 To nie pożenisz tego. Jedyną opcją to zastosowanie matchmakera, ale to klamek na jedną śrubę nie istnieją. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi