Artwro Napisano 22 Listopada 2020 Napisano 22 Listopada 2020 Witam,poznikały co niektóre zdjęcia z galerii.Zupełnie losowo,zostały daty i komentarze.Sam nie wywalałem,o cóż chodzi.?
Artwro Napisano 19 Lutego 2021 Autor Napisano 19 Lutego 2021 Nie potrafię zrobić skrina i wrzucić,a synków nie chce prosić,ale możesz zobaczyć moją galerię.
Root Admin Mieciu Napisano 19 Lutego 2021 Root Admin Napisano 19 Lutego 2021 ok, postaram się zgłębić temat
Root Admin Mieciu Napisano 23 Lutego 2021 Root Admin Napisano 23 Lutego 2021 Słuchaj, wiem, że te zdjęcia dla Ciebie to ważna sprawa i fakt, że coś tam się namieszało, mocno mnie zbiło z tropu. Chcę Ci pomóc, ale mam tutaj po migracji jeszcze pełną listę zadań i nie wiem jak szybko mógłbym wskoczyć na ten problem. Może mógłbyś mi pomóc i np. po prostu wgrać na nowo te fotki? Pewnie mniej Cię to będzie kosztować czasu i szybciej to ogarniesz niż ja. Dzięki.
Artwro Napisano 26 Lutego 2021 Autor Napisano 26 Lutego 2021 Fajnie,tylko że nie mam juz tych zdjęć,może kiedys się uda.
Root Admin Mieciu Napisano 27 Lutego 2021 Root Admin Napisano 27 Lutego 2021 Zrobione, jakby Ci się nie odświeżyło, spróbuj CTRL + SHIFT + R. Ewentualnie wyczyść cache przeglądarki. Jeżeli chcesz, mogę Ci przesłać te zdjęcia też spakowane - 20mb
Root Admin Mieciu Napisano 1 Marca 2021 Root Admin Napisano 1 Marca 2021 Problem ROZWIĄZANY.Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.