Ksairo Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Witam. Zakupiłem ramę Giant AC. Trochę na niej pojeździłem, po czym zauważyłem luz na rurce wahacza. Wypadło mi (łożysko lecz nie jestem pewien czy tam powinno one być). Na zdjęciu widać owy problem. Chciałbym się dowiedzieć czy tam powinno być łożysko czy coś innego, oraz jeśli to faktycznie łożysko powinno tam być to gdzie mogę znaleźć łożysko to tej ramy, jakie wymiary jego czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 18 Listopada 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Mniejszego zdjęcia nie miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksairo Napisano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 (edytowane) Zdjęcie robiłem telefonem, ale postaram się zrobić bardziej z bliska. Lepszego raczej nie jestem już w stanie dać. Edytowane 18 Listopada 2020 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Zdjęcie, to zdecydowanie porażka ale w sumie to wcale nie jest mi potrzebne. Tak tam powinno być łożysko. Jeśli chcesz wiedzieć jakie, to odkręć tą śrubę, zmierz i wklep w google wymiary. Nie musisz go wybijać. Dodam jak coś, że po drugiej stronie łożyska jest jakaś podkładka na pewno. Nie jest to problem, ale lepiej wiedzieć - dopilnuj aby później była na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi