abdesign Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Kompletne koła RA 8.0 disc na piastach sygnowanych Cube - sądzę że piasty to wyrób Formuła, obręcze alexrims pod sztywne osie w standardzie szosa 100x12 i 142x12, dwie tarcze TRP TR160-29 I dwie opony 700x28 conti ultrasport II. Kupiłem je z używanym rowerem ale złożyłem sobie inne, przeserwisowałem piasty, po tarczach, oponach i klockach (Z fabrycznej specyfikacji) widać że za dużo to ten rower niepojeździł (Dlatego go kupiłem) Myślę że jak ktoś za komplet zapłaci 550zł to będzie zadowolony i tyle chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 25 Listopada 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.