Mod Team bogus Napisano 16 Listopada 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Szanowni forumowicze, mam okazję kupić klamki i zaciski Sram Level TL. Niestety przewodów brak, czy z moich Leveli T przełożę bez problemu i dodatkowych części przewody hydrauliczne? Wiem, że konstrukcja przy klamce jest taka sama i pasuje P&P, natomiast w modelu TL przy zacisku jest taka srebrna końcówka, czego nie ma w wersji T. Jak to byłoby z przekładką przewodów? Pozdrawiam Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcusling Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Kupujesz używane? Ja będę miał całościowo Sram Level TL przód i tył z mojego Epica experta ( może kilkaset km przejechane ) kupionego w tym roku bo własnie czekam na dostawę Sram Level Ultimate. Jak coś to na private. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.