wojtt80 Napisano 4 Kwietnia 2021 Napisano 4 Kwietnia 2021 Dzięki, zrobię pomiary i może obędzie sie bez zwrotu. Cytuj
Strek Napisano 4 Kwietnia 2021 Napisano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) 4 godziny temu, pitersonic napisał: ja albo slepy albo głupi nie widziałem zadnych koszulek oprocz Polo a nie tego szukam. Nie przejmuj się w Niemczech też tak czasem w Aldi jest, że nie zawsze w każdym sklepie wszystko z gazetki można dostać, albo są tak małe ilości niektórego reklamowanego towaru że błyskawicznie znika. Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez Strek Cytuj
pitersonic Napisano 4 Kwietnia 2021 Napisano 4 Kwietnia 2021 bede mial jednak na uwadze ze trzeba od czasu do czasu zagladac do marketu. Kupowalem jakies tam bluzy, dresy w Aldim i bylem zadowoolony. Moze cos uda sie upolowac Cytuj
Bonnum Napisano 12 Kwietnia 2021 Napisano 12 Kwietnia 2021 Dokładnie, polecam i owszem bolało przy zakupie, ale teraz nie żałuje. Cytuj
pitersonic Napisano 13 Kwietnia 2021 Napisano 13 Kwietnia 2021 W dniu 12.04.2021 o 09:30, Kajmaczek78 napisał: Jeżeli chcesz coś mocniejszego i godnego polecenia to proszę - https://www.rowertour.com/p/154926/brubeck-extreme-wool-merino-bluza-meska-dlugi-rekaw-czarna#rozmiar-xxl Jest jedynie mankament w postaci ceny, która może 99% osób odrzucać Faktycznie cena odstrasza, widziałem tez dobrej jakosci koszulki w Decathlonie, i w sumie lubie tam kupowac... Cytuj
hulk14 Napisano 13 Kwietnia 2021 Napisano 13 Kwietnia 2021 W dniu 12.04.2021 o 09:30, Kajmaczek78 napisał: Jeżeli chcesz coś mocniejszego i godnego polecenia to proszę - https://www.rowertour.com/p/154926/brubeck-extreme-wool-merino-bluza-meska-dlugi-rekaw-czarna#rozmiar-xxl Jest jedynie mankament w postaci ceny, która może 99% osób odrzucać Ale to raczej na zimę, pod kurtkę/bluze, niż na lato. Na lato jest zdecydowanie za ciepłe. Cytuj
pierotez Napisano 25 Czerwca 2021 Napisano 25 Czerwca 2021 Słuchajcie teraz na lato brać merino z Deca czy jednak techniczne? Cytuj
itr Napisano 4 Lipca 2021 Napisano 4 Lipca 2021 Ta zwykła 500 za 120 zł z Deka ma brzydkie kolory, opina się na brzuchu i na początku leciutko gryzie. Chyba po praniach to znika. Ale jest moją ulubioną. W porównaniu do kolarskich ciało ma przyjemniej, przyjemniej się nosi i zakłada, nie ma jednak kieszonek . U mnie nie furgocze pod szyją więc ryzyko na osę pod koszulką dość małe. Jedynie jako osoba bardzo mokra w lecie ostrzegam,że nie pachnie źle, ale już sól z potu nie znika magicznie. I można ją zasolić na biało... Cytuj
pitersonic Napisano 29 Lipca 2021 Napisano 29 Lipca 2021 Panowie a jakas koszulka na rower, wygodna. Jest decathlon ale nie wiem czy w nim jest akceptowalna finansowo koszulka, moze podsuniecie jakis sklep ?? Cytuj
hulk14 Napisano 29 Lipca 2021 Napisano 29 Lipca 2021 (edytowane) Szukałem w innych miejscach koszulek rowerowych z merynosów... ale gdzie indziej za koszulkę rowerową z merynosów trzeba dać w większości przypadków 400 zł+. W la passione są chyba po 80 euro, ale nic stamtąd nie mam, więc nie wiem jak z jakością, choć opinie w internecie mają dość pochlebne. W przypadku marek trekkingowych t-shirty można dostać taniej. Np. brubeck najtańsze ma po 100-200 zł, zagraniczne znane marki mają zazwyczaj ceny 200 zł+. Edytowane 29 Lipca 2021 przez hulk14 Cytuj
pitersonic Napisano 29 Lipca 2021 Napisano 29 Lipca 2021 100 to jeszcze do zniesienia gdzies jeszcze ??? Cytuj
pierotez Napisano 4 Września 2021 Napisano 4 Września 2021 Kupiłem teraz Travel 100 Merino 80zeta i właśnie jest mega wygodna. Nosiłem przez cały dzień czyli samochód, przygotowanie, rower, powrót. Trek 500 Merino za to miej się układa na ciele, szczególnie niżej. Jeszce nie jeżdżona, przetestuję w najbliższym razie. No to temat koszulki mam już zamknięty. Jednak z spodenek, kurtki i rękawiczek w Deca nic nie mogłem wybrać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi