wojtt80 Napisano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 Dzięki, zrobię pomiary i może obędzie sie bez zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) 4 godziny temu, pitersonic napisał: ja albo slepy albo głupi nie widziałem zadnych koszulek oprocz Polo a nie tego szukam. Nie przejmuj się w Niemczech też tak czasem w Aldi jest, że nie zawsze w każdym sklepie wszystko z gazetki można dostać, albo są tak małe ilości niektórego reklamowanego towaru że błyskawicznie znika. Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez Strek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitersonic Napisano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 bede mial jednak na uwadze ze trzeba od czasu do czasu zagladac do marketu. Kupowalem jakies tam bluzy, dresy w Aldim i bylem zadowoolony. Moze cos uda sie upolowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonnum Napisano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Dokładnie, polecam i owszem bolało przy zakupie, ale teraz nie żałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitersonic Napisano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 W dniu 12.04.2021 o 09:30, Kajmaczek78 napisał: Jeżeli chcesz coś mocniejszego i godnego polecenia to proszę - https://www.rowertour.com/p/154926/brubeck-extreme-wool-merino-bluza-meska-dlugi-rekaw-czarna#rozmiar-xxl Jest jedynie mankament w postaci ceny, która może 99% osób odrzucać Faktycznie cena odstrasza, widziałem tez dobrej jakosci koszulki w Decathlonie, i w sumie lubie tam kupowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulk14 Napisano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 W dniu 12.04.2021 o 09:30, Kajmaczek78 napisał: Jeżeli chcesz coś mocniejszego i godnego polecenia to proszę - https://www.rowertour.com/p/154926/brubeck-extreme-wool-merino-bluza-meska-dlugi-rekaw-czarna#rozmiar-xxl Jest jedynie mankament w postaci ceny, która może 99% osób odrzucać Ale to raczej na zimę, pod kurtkę/bluze, niż na lato. Na lato jest zdecydowanie za ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Słuchajcie teraz na lato brać merino z Deca czy jednak techniczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Ta zwykła 500 za 120 zł z Deka ma brzydkie kolory, opina się na brzuchu i na początku leciutko gryzie. Chyba po praniach to znika. Ale jest moją ulubioną. W porównaniu do kolarskich ciało ma przyjemniej, przyjemniej się nosi i zakłada, nie ma jednak kieszonek . U mnie nie furgocze pod szyją więc ryzyko na osę pod koszulką dość małe. Jedynie jako osoba bardzo mokra w lecie ostrzegam,że nie pachnie źle, ale już sól z potu nie znika magicznie. I można ją zasolić na biało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitersonic Napisano 29 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Panowie a jakas koszulka na rower, wygodna. Jest decathlon ale nie wiem czy w nim jest akceptowalna finansowo koszulka, moze podsuniecie jakis sklep ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulk14 Napisano 29 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 (edytowane) Szukałem w innych miejscach koszulek rowerowych z merynosów... ale gdzie indziej za koszulkę rowerową z merynosów trzeba dać w większości przypadków 400 zł+. W la passione są chyba po 80 euro, ale nic stamtąd nie mam, więc nie wiem jak z jakością, choć opinie w internecie mają dość pochlebne. W przypadku marek trekkingowych t-shirty można dostać taniej. Np. brubeck najtańsze ma po 100-200 zł, zagraniczne znane marki mają zazwyczaj ceny 200 zł+. Edytowane 29 Lipca 2021 przez hulk14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitersonic Napisano 29 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 100 to jeszcze do zniesienia gdzies jeszcze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 4 Września 2021 Udostępnij Napisano 4 Września 2021 Kupiłem teraz Travel 100 Merino 80zeta i właśnie jest mega wygodna. Nosiłem przez cały dzień czyli samochód, przygotowanie, rower, powrót. Trek 500 Merino za to miej się układa na ciele, szczególnie niżej. Jeszce nie jeżdżona, przetestuję w najbliższym razie. No to temat koszulki mam już zamknięty. Jednak z spodenek, kurtki i rękawiczek w Deca nic nie mogłem wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi