kjedroska Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Sprzedaję mój fajny rower FOCUS MARES AX z napędem Di2 Dlaczego sprzedaję ? Bo kupiłem nowy model karbonowy tego Maresa. Co mogę powiedzieć o rowerze ? Wspaniały do przełaju i jako rower wyprawowy. Fajnie się toczy po asfalcie i po szutrach. Obecnie ma założone opony 33 mm, ale spokojnie można założyć 40 mm. Najwspanialszy w tym rowerze jest napęd DI2 Ultegra. Wspaniała sprawa. Chodzi to jak szwajcarski zegarek. A ładuję to dwa razy w sezonie. Do tego koła MAVIC Ksyrium Elite (przeszło 2000 zł) z ceramicznymi łożyskami. To faktycznie jest coś. Widać to na każdym zjeździe, kiedy wyprzedzam wszystkich z normalnymi łożyskami.Do tego wymienione ostatnio: • duży blat z przodu na MICHE – Compact 46T; • opona tylna na MITAS X-Field; • łańcuch na VG Sports. Rower wielkości S. Ale szczerze, to mam 176 cm wzrostu i dla mnie jest w sam raz. Przełaj/gravel musi być trochę mniejszy, niż szosa.Wymiary: • rura podsiodłowa – 54 cm, • rura pozioma – 52 cm.Pozostałe komponenty roweru: • Rama: Race Cross V2, aluminium, potrójnie cieniowana • Widelec: Mares CX, Carbon • Avid SHORTY 4 • Okładziny KOOL-STOP Tri-Stop (jeden nowy komplet daję w zapasie) • Klamki: Shimano Ultegra Di2 • Przednia przerzutka: Shimano Ultegra Di2 • Tylna przerzutka: Shimano Ultegra Di2 • Manetki: Shimano Ultegra Di2 • Opona przednia: Schwalbe Rocket Ron • Opona tylna: Mitas X-Field • Sztyca podsiodłowa: CPX Carbon Di2 • Korba FSA Gossamer 46/36 • Kaseta SRAM 11-32 • Pedały AEST YMPD-11-01 (tytanowe osie, magnezowe platformy) • Ładowarka Shimano Di2 SM-BCR2. Na koniec cena: 3700 + koszt przesyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Napisz może gdzie jest do obejrzenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjedroska Napisano 14 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Pszów w okolicy Rybnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjedroska Napisano 24 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Listopada 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.