1x2lupus Napisano 24 Marca 2021 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 11 godzin temu, pitersonic napisał: Chodzi o funkcje jakie mialby spelniac taki licznik. Jestem poczatkujacym rowerzysta wiec tak naprawde nie wiem co powinno sie "obserwowac" na liczniku, jakie parametry sa wazne. Ogolnie korzystam z roweru 1, 2x w tygodniu po ok 40 minut. Teraz dobrze sie zapytalem? Polorej godziny to bardzo mało jak na tydzien jazd. W zasadzie przy tak rekreacyjnej jezdzie albo wystarczy aplikacja na telefonie lub podstawowy licznik, ale ja bym zostal przy aplikacji na telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitersonic Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 moze jakis link do takiej aplikacji na telefon ?? Jezdze stosunkowo mało bo rower jest u mnie uzupełnieniem cwiczen na siłowni. Moze z czasem wiecej....musze wyrobic sobie kondycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Najtaniej to zainstalować sobie wersję Stravy z marca ubiegłego roku. Łączy się po BT z pulsometrem i czujnikiem kadencji. Długo się łączy ale w końcu się połączy. Obserwować powinieneś w mojej opinii właśnie kadencję i puls. Oczywiście będziesz obserwował także szybkość bo każdy to robi. Patrz na kadencję, staraj się dobić do średniej 90 i po miesiącu zobaczysz jak będzie inaczej Gdzie taka wersję znaleźć - poszukaj, było gdzieś w archiwum. Rok tak jeździłem i przeszedłem na Garmina Edge 530. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 30 Marca 2021 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Zawsze jest opcja chińczyka. Xoss z czujnikami kolo 300zl. Sam nie używam ale obserwuję gościa który ma zapisy z niego i całkiem ok są ślady. Za to ich czujniki mam na obu rowerach i sobie chwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitersonic Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Mozliwe ze masz racje bo nie jest to stosunkowo czesto, lecz jesli mialbym sie zdecydowac ktory byscie poolecili ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.