Ganci Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Hej, odnośnie manetki I-spec EV, kupiłem przerzutkę deore M5100 i do tego manetkę 5100 I-spec EV - przez przypadek , nie miałem do czynienia wcześniej i nie doczytałem. Mam pytanie, jak ją zamontować? Są jakieś adaptery? Mam manetkę hamulca tektro czy to jest realne jakoś zmontować razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Są adaptery, są obejmy na kierownicę. Jednak taniej będzie wymienić obecną manetkę. Adapter: https://www.wolftoothcomponents.com/collections/cockpit-related/products/shiftmount?variant=39283074007075 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganci Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Zdecydowanie taniej dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.