Hszu Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 https://zrzutka.pl/85nbp6 Wszystko jest opisane pod linkiem. Proszę o pomoc lub udostępnienie zrzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Haha, dobre! Że ja na to nie wpadłem, jak w maju zerwałem więzozrost i 4 miesiące w domu siedziałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hszu Napisano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Niestety, wypadki przytrafiają się wszystkim. Wiadomo wolałbym nie organizować zrzutki Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 A ja się kiedyś uderzyłem w rower... znaczy w głowę i też byłem na zwolnieniu Przykro mi, nie dorzucę się. Wpłacałem już kilka razy i za każdym razem zbierający się gdzieś "rozpływali". Swoją drogą, 1/8 etatu? Jaki to ma sens? Chociaż ja wiem pewnie jaki to ma sens, ale nic nie mówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Pierwszy post na forum i prosisz o wsparcie, bo zlamales obojczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.