grzybu Napisano 30 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Można jeszcze próbować z preparatami do okularów do pływania. Kiedyś miałem taki fajny, który działał całkiem nieźle, ale ostatnio kupiłem w decathlonie i działa bardzo słabo. Oczywiście mówię o okularach do pływania. Nie używałem go na innych okularach. Miałem też kiedyś całkiem fajny preparat do zwykłych, korekcyjnych okularów, tyle że po zaparowaniu robiła się "tęcza" na okularach, zamiast mgły Generalnie mnie to nie przeszkadzało, ale wtedy używałem okularów na co dzień a nie do jazdy rowerem. @arturooo3, właśnie w tym zatrzymywaniu się "na światłach" jest główny problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Sprawdziłem. Samochodowy preparat w sprayu pomaga Okulary juz nie parują jak przedtem . Nie wskażę konkretnego produktu, ale pewnie wszystkie są podobne. Dla bezpieczeństwa warto najpierw nanieść odrobinę na okulary w rogu aby sprawdzić, czy nie rozpuszcza tworzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.