seczuan Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Temat poświęcony tej imprezie, niech piszą ci co byli i co chcą być. Bo temat rzeka. https://wisla1200.pl/ "Wisłę 1200" albo się kocha, albo nienawidzi. Ja się zakochałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Mi się w głowie tli taki pomysł, ale... Jazda WTR jest tak koszmarnie nudna, że zaczynam mieć wątpliwości czy to ma jakikolwiek sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Co to jest WTR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Wiślana trasa rowerowa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.