nossy Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 W zasadzie kolega wyżej wymienił wszystko co konieczne...ze swej strony mogę dodać (jeśli będziesz śmigał w virtualu na tablecie) to adapter na kierownicę pod niego. Jeśli masz sąsiadów pod sobą i obok siebie to warto pod zwykłą matę pod rower dołożyć jakieś wyciszenie (karimata, mata do ćwiczeń, ew. grubą matę/piankę do ćwiczeń-puzzle). Wiesz mi pomaga. Sam wystawiam trenażer na dwór jak nie pada, jest pow.5st. i nie ma smogu, ale jak muszę kręcić w chacie to mimo, że mam w tym pokoju wykładzinę dywanową pod która jest jeszcze pianomat to dodatkowe wyciszenie dużo pomaga. No i moja uwaga na boku...gdybym miał wystarczająco miejsca to zamiast trenażera na zimę wolałbym rower spinningowy....tak luźno rzucam tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturo7511 Napisano 29 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Wielkie dzięki Wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.