porcelanowy Napisano 27 Października 2020 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Powitol Czapka Salsa Cycles - kupiona przeze mnie jako używana (mocno), ubrana raz (jednak kompleks odstających uszu nie pozwala mi nosić bejsbolówek ), leży w szafie już chyba drugi rok. Stan - pewnie trzeba by przeprać. Pasek z tyłu popękany ale trzyma. Starałem się wyciągnąć wszystko i przejaskrawić na fotkach. Jest to co widać, inaczej nie będzie Fotki: Chciałbym 30zł (inpost po Polsce wliczony). Nie będę na razie kusił obniżkami. Jak masz coś do powiedzenia... to napisz Mooogę wymienić się bezkosztowo na dwa boostery do V-ek na ten przykład Chętnych zapraszam na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Listopada 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.