abdesign Napisano 25 Października 2020 Napisano 25 Października 2020 Wczoraj kupiłem rower z góry przeznaczony na przełaja, więc kilka rzeczy mam do wymiany m.in. korbę. Na razie korba siedzi w rowerze przyjdzie grx to zdejmę. Jakieś drobne rysy ma, kompletna, stan zębatek może nie nowe ale za wiele kilometrów to one nie zrobiły. Co ciekawe dość trudno znaleźć kompakt tiagry z ramionami 170 w ludzkiej cenie (normalnie 172,5 czy 175 są dość tanie 350zł za nową, 170 albo nie ma albo jak są to dziwnie drogie) Razem z przednią przerzutką powiedzmy 300zł.
abdesign Napisano 10 Grudnia 2020 Autor Napisano 10 Grudnia 2020 up. przerzutki już nie mam - korba 250zł.
Mod Team sznib Napisano 16 Grudnia 2020 Mod Team Napisano 16 Grudnia 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.