keltu Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 (edytowane) Pełna oferta graveli Romet na rok 2021 już w katalogu wraz z cenami. https://www.romet.pl/Katalog_rowerow,GRAVEL,9,792,2021.html Edytowane 23 Października 2020 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 (edytowane) Szczerze mówiąc szacun. Ogarniecie aspre 2 na grx 2x10 i sztywnych osiach za katalogowo 4700 to mega opcja. Mam nadzieję, że nie będzie to rower-widmo Edytowane 23 Października 2020 przez Mihau_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Całkiem fajne, oby były do kupienia. Z Rometem w tym wzgledzie różnie bywa. Nyk i Finale naprawdę mi się podobają, mam nadzieję że spotkam kiedyś na trasie szczęśliwego użytkownika tego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KurczakNorris Napisano 24 Października 2020 Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Bardzo ładne. Romet Boreas 1 i 2 z poprzedniego sezonu to także dobre rowery tego typu, sprawdzone organoleptycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi