Skocz do zawartości

[kaseta] Shimano 105 CS-R7000 11-28T 11-speed nowa

6franek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do ogłoszenia: https://www.olx.pl/oferta/kaseta-shimano-105-cs-r7000-11-28t-11-speed-nowa-CID767-IDH33xD.html

Opis:

Cytat

Dzień dobry,

mam na sprzedaż nową kasetę Shimano 105 CS-R7000 w układzie zębatek 11-28T 11-speed. Kaseta jest nowa, nieużywana. 

Pochodzi z demontażu z fabrycznie nowego trenażera Elite Suito, gdzie jest montowana przez producenta. Jako, że rower, który posiadam ma napęd 10-speed, musiałem wymienić kasetę na pasującą, a ta nie jest mi potrzebna.

Odbiór osobisty w Warszawie lub Piasecznie lub wysyłka po uprzedniej wpłacie na konto (nie wysyłam za pobraniem, koszty wysyłki pokrywa kupujący). Preferowany kontakt SMS lub przez wiadomość olx (często nie mam możliwości odebrania telefonu).

Jako, że kaseta była częścią trenażera, nie posiadam dowodu zakupu jej, a jedynie całego trenażera. W związku z tym gwarancji producenta kasety prawdopodobnie nie da się wyegzekwować, a ze swojej strony wyłączam również odpowiedzialność z tytułu rekojmi. Nie posiadam również pudełka. Stąd też atrakcyjna cena kasety.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...