olsendj Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Witam serdecznie, szukam trenażera do 1500zł. Chciałbym połączyć go z Zwiftem albo pokrewną aplikacją. Co do wymagań - na pewno aby pasował pod rower który posiadam, dodatkowo zależy mi na tym pełnym, takim co zdejmuje się całe koło, podobno takie są najlepsze. Wstawiam ponizej zdjęcia roweru. Do tego szukam takiej opaski na klatkę piersiową, którą również da się podłączyć do zwifta (puls, spalanie kalorii itd). Znalazłem coś takiego ale nie wiem czy będzie pasować https://allegro.pl/oferta/trenazer-elite-direto-x-promo-na-3-mc-8609458837 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Jak do 1500 znajdziesz taki bez zdejmowania koła (i tak trzeba oponę dedykowaną dokupić) to już będzie sukces. Ważne żeby był "interaktywny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Zerknij na Tacx Vortex. Na początek wystarczy. Taki na zdejmowane koło (tzw direct drive) to już koszt tak ze 2x większy. Chyba ze to budżet na wypożyczenie na sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.