Mod Team sznib Napisano 19 Października 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Na sprzedaż leci kask IXS trail RS. Nie będę się o nim za bardzo rozpisywał, odsyłam do mojego testu: Stan dobry, trochę małych rysek, nie do uniknięcia jak się sprzęt użytkuje. Oczywiście bezwypadkowy. Posłuży jeszcze długo. Sprzedaję bo mi się znudził i kupiłem Triggera. cena: 170pln plus wysyłka, myślę ze adekwatna (cena regularna na Allegro to 479pln, jest kilka ofert za 350). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 2 Listopada 2020 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.