chudzinki Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 (edytowane) Gdyby kogoś zainteresowało to 54-ka z napompowanymi dętkami (to ważne ) i bez pedałów waży 11,9 kg, czyli równy kg więcej niż deklaruje producent... Chociaż jak mnie zapewniał sprzedawca (?) to na pewno więcej niż pół kg (cytuję) waży wspomniane wyżej powietrze w dętkach. Ja nie żartuję . Edytowane 19 Października 2020 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 (edytowane) To grubo. A wkurzałem się na Meridę, bo fabryczny Silex 400 był cięższy o 200g. Z powietrzem w dętkach Edytowane 19 Października 2020 przez kipcior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 1 godzinę temu, chudzinki napisał: 11,9 kg, czyli równy kg więcej niż deklaruje producent Dobre, CZyli moje retro stalowe Accordo GT 12,5kg nie jest takie złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 19 Października 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2020 6 godzin temu, chudzinki napisał: Gdyby kogoś zainteresowało to 54-ka z napompowanymi dętkami (to ważne ) i bez pedałów waży 11,9 kg Romet podaje wagę z pedałami chyba....przynajmniej są w specyfikacji na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 19 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Faktycznie, nie zwróciłem uwagi... Czyli waga deklarowana przez producenta jest zaniżona o co najmniej 1,3kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzwierzak Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Ja mam bombtracka ze stali columbusa i wazy 11 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 W dniu 19.10.2020 o 12:47, dovectra napisał: Dobre, CZyli moje retro stalowe Accordo GT 12,5kg nie jest takie złe. Mój stalowy cross na ramie Brennabor, z pedałami i sakiewką (a w środku nawet jest dętka i pompka), z zamontowanym licznikiem i tylną lampką: Obecnie waży nawet ciut mniej, bo było jeszcze kilka zmian (tylna przerzutka, zębatki w korbie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi