Mikokot Napisano 17 Października 2020 Udostępnij Napisano 17 Października 2020 Hej, chce kupić pierwsze xc w życiu, może zacząć jakieś zawody. Póki co jeździłem głównie na szosie. Rozglądałem się w internecie i w oko wpadł mi giant anthem. Przede wszystkim szukam roweru nie za 15 k, wiec w grę wchodzi alu rama, zależy mi również ma hydraulice, napędzie 1x12 i żeby była możliwość blokady obu amorów na podjazdach. Budżetowo nie chce wydać za dużo, ale jak będzie coś przekonującego to mogę dołożyć. Za wszelkie propozycje, opinie i rady będę wdzięczny!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco_10 Napisano 17 Października 2020 Udostępnij Napisano 17 Października 2020 https://www.decathlon.pl/rower-mtb-xc-900-s-29-id_8545706.html Myślę, że nic lepszego nie znajdziesz jeśli chodzi o jakość roweru względem ceny. Co jakiś czas decathlon rzuca po kilkanaście sztuk w różnych rozmiarach do sprzedaży, wyłącznie online, więc trzeba na bieżąco śledzić dostępność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Przede wszystkim podaj budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Rower z deca, to świetna opcja. A jak chcesz coś innego, to w tych pieniądzach, co masz idz do NSa. Warto wspierać lokalne firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi