grzybu Napisano 15 Października 2020 Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Cześć Czy da się zmienić walutę płatności w zwifcie? Czy to jest uzależnione od lokalizacji? W zeszłym sezonie płaciłem w USD, teraz z automatu poszło w EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 W dalszym ciągu nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Nikt nie zmieniał waluty? Może się nie da? W jakiej walucie płacicie? Jak wcześniej sprawdzałem, to różnica między płatnością w EUR a USD To jakieś 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insaimz Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 W dniu 21.10.2020 o 23:00, grzybu napisał: W dalszym ciągu nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Nikt nie zmieniał waluty? Może się nie da? W jakiej walucie płacicie? Jak wcześniej sprawdzałem, to różnica między płatnością w EUR a USD To jakieś 10 zł. U mnie to samo. Skąd sie wzięła zmiana waluty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
89neo Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 (edytowane) Ostatnio Zwift zmienił z dolców na euro, można wrócić na dolary ale kanadyjskie i miesiąc wychodzi za ok 55 zł Edytowane 5 Listopada 2020 przez 89neo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu Napisano 5 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 A napisałbyś gdzie to można zmienić? Całkiem niedawno ( z miesiąc temu) próbowałem to zrobić i nie znalazłem takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
89neo Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 W dniu 5.11.2020 o 15:51, grzybu napisał: A napisałbyś gdzie to można zmienić? Całkiem niedawno ( z miesiąc temu) próbowałem to zrobić i nie znalazłem takiej opcji. napisz do mnie na fb Skrzekowski Jędrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maykon Napisano 5 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 Teraz opłaca się na Jeny przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi