Gość Napisano 13 Października 2020 Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Mam do sprzedania bardzo nietypowy rower. Zbudowany na karbonowej ramie Giant XTC Advanced 27,5" ale wyposażony w sztywny, w pełni karbonowy widelec, większe koła, napęd 1x10 i opony gravelowe. Daje ogromne możliwości, bo można szybko zrobić z niego MTB, a także wrzucić baranka i mieć rasowego gravela. https://www.olx.pl/oferta/giant-xtc-advanced-ltd-29-gravel-mtb-carbon-dt350-9-3kg-CID767-IDGTPoX.html Moje plany długofalowe się zmieniły i choć chciałbym budować z tego gravela, nie da rady Specyfikacja: - rama Giant XTC Advanced rozmiar M, carbon - sztywny widelec w pełni karbonowy - koła 28/29" składane w Daveo na piastach DT350, obręcze DT XM401. Przód 15 mm, tył QR RWS - opony Panaracer Gravelking 700x50c tubeless ready (około 560g sztuka) - korba Shimano Deore XT 175 mm, blat narrow 32T - kaseta Shimano Deore 11-36, 10s - przerzutka tylna Shimano Deore XT M786 10s ze sprzęgłem - manetka przerzutki Shimano Deore XT M780 10s - hamulce Shimano Deore XT - tarcze Shimano SLX SM-RT66 przód 180 mm, tył 160 mm - kierownica Giant Connect 620 mm + ergonomiczne gripy - mostek HaiBike 70mm alu, kąt +/-7 stopni - sztyca Accent 27,2mm 400mm - siodełko Giant Całość w bardzo dobrym stanie. Waga roweru bez pedałów to tylko 9,3kg. Nr ramy: G15Z2488 Rower kupiony jako MTB w zeszłym roku w sklepie w Lubinie, następnie modyfikowany. Rower sprzedaję bez pedałów, koszyka na bidon i torebki widocznej na zdjęciach. Możliwa wysyłka, aczkolwiek zaznaczam, że kurier na dużą paczkę nieco kosztuje (miałem już okazję wysyłać rower) i kupujący musi wziąć to pod uwagę. Cena: 5500 zł + KW Możliwy zakup także tylko wybranych części np. ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 15 Listopada 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.