Mistral Napisano 12 Października 2020 Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Witajcie, Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w wyborze kasku rowerowego, który posłuży mi głównie na dolnośląskie single tracki. Praktycznie byłem zdecydowany na IXS Trail Evo, ale kask jest aktualnie praktycznie niedostępny i poszukuję alternatywy. Budżet, jakim dysponuję to +/- 400 zł. Z góry dziękuję za każdą propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Października 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2020 9 godzin temu, Mistral napisał: Praktycznie byłem zdecydowany na IXS Trail Evo, ale kask jest aktualnie praktycznie niedostępny Przecie pełno ofert na Allegro: https://allegro.pl/kategoria/rowery-i-akcesoria-kaski-110163?string=ixs trail&bmatch=baseline-product-eyesa2-engag-dict45-spo-1-5-0717 tylko cena przeważnie wyższa niż te 4 stówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.