jurislawek Napisano 15 Grudnia 2022 Napisano 15 Grudnia 2022 Jak wygląda sytuacja jak na froncie z aktualizacjami. Cytuj
slavi Napisano 20 Marca 2023 Napisano 20 Marca 2023 Właśnie cztery z ośmiu S3+ zaktualizowały się z 0.110 do 0.106 a pozostałe zostały na 0.110🤔 Cytuj
jurislawek Napisano 24 Marca 2023 Napisano 24 Marca 2023 Posiadam dwa S3+ jeden ma ma .110 a drugi .112, szkoda że nie można wymusić aktualizacji. Aplikacja u mnie ma pełne uprawnienia żeby nic nie blokowało Cytuj
slavi Napisano 24 Marca 2023 Napisano 24 Marca 2023 .110 ki chyba nie 'idą spać' jak się nie podłączą do zegarka czy telefonu i drenują baterie np podczas jazdy samochodem. Cytuj
Rocky98 Napisano 22 Kwietnia 2023 Napisano 22 Kwietnia 2023 Mi czujnik magene zrywa połączenie z licznikiem powyżej prędkości 60km/h. Połączenie za kilka sekund po zerwaniu wraca. Bateria jest nowa. Licznik Garmin edge 530, połączenie przez ant+. Czujnik jest przewidziany na prędkości od 5 do 85m/h. W czym tkwi problem? Cytuj
cervandes Napisano 10 Marca Autor Napisano 10 Marca W tym, że Magene to szajs. Wróciłem do tematu żeby napisać, że mi właśnie czwarty na cztery kupione Magene umarł. Żadnych śladów wilgoci, żadnego złego traktowania. Objaw w tym ostatnim jest taki, że licznik (też edge 530) liczy normalnie przez xx kilometrów a potem czujnik się zatrzymuje, tzn licznik robi pauzę mimo tego, że jestem cały czas w ruchu. Jedyne co pomaga to wejść w ustawienia w garminie i wyłączyć czujnik. Żeby ten znów zaczął działać to trzeba wyjąć mu baterię i wsadzić po około minucie, szybsze włożenie nie zmienia niczego. Czujnik jest podłączony do GPSu czy nawet telefonu, ale obracając nim nie daje impulsów obrotu. Cytuj
dfq Napisano 13 Marca Napisano 13 Marca (edytowane) @cervandes a mnie właśnie czujnik prędkości Garmina definitywnie padł, a jeden padnięty ( z czterech) Magene ożył 🤣Wrzuciłem go kiedyś do szuflady a teraz po włożeniu baterii i lekkim podgięciu blaszki na boku wewnątrz obudowy - ożył 🙉 Pozostałe od paru lat działają tylko żrą baterie nawet kiedy nie używane. Tam coś musi być ze stykami. Edytowane 13 Marca przez dfq Cytuj
Eathan Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca @dfq mój czujnik kadencji Garmian też właśnie padł. Zmiana baterii nic nie daje. Cytuj
Thomass13 Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca A to długo masz ten czujnik garnina że padł? Sam używam garmina w jednym i brytona w drugim rowerze. Jeszcze żaden mi nie padł. Cytuj
Eathan Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca Z 5-6 lat będzie miał. Lekkiego życia nie miał. Najpierw ma MTB obrywał w błocie, deszczu, etc. Teraz latał w gravelu. Cytuj
smw44199 Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca Kup najtańszy z ali. Wszystkie wspierają ANT+, więc nie ma znaczenia jaka firma. Cytuj
Dokumosa Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca U mnie po problemach z magene przeszedłem na xossy i cycpluse kupione w jakiejś wyprzedaży na ali 2szt za 29xł. Działają drugi sezon, jak padną albo zgina to nowe czekają w szufladzie. Cytuj
wolek Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca Fajnie jakby jeszcze była informacja o stanie baterii ma trzy czujniki z Chin tylko jeden podaje taką informacje. Cytuj
smw44199 Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca (edytowane) Przy cenie 25zł/2szt to naprawdę nie ma czego oczekiwać 👍😉 Edytowane 14 Marca przez smw44199 Cytuj
dfq Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca (edytowane) Mój Garmina padł po 3-4 latach. Po zimie w piwnicy (ciepłej) na wiosnę się juz wiecej "nie obudził" Edytowane 14 Marca przez dfq Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi