Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Napisano

Posiadam dwa S3+ jeden ma ma .110 a drugi .112, szkoda że nie można wymusić aktualizacji. Aplikacja u mnie ma pełne uprawnienia żeby nic nie blokowało 

• 5 tygodni później...
Napisano

Mi czujnik magene zrywa połączenie z licznikiem powyżej prędkości 60km/h. Połączenie za kilka sekund po zerwaniu wraca. Bateria jest nowa. Licznik Garmin edge 530, połączenie przez ant+. Czujnik jest przewidziany na prędkości od 5 do 85m/h. 

W czym tkwi problem? 

• 1 rok później...
Napisano

W tym, że Magene to szajs. Wróciłem do tematu żeby napisać, że mi właśnie czwarty na cztery kupione Magene umarł. Żadnych śladów wilgoci, żadnego złego traktowania. Objaw w tym ostatnim jest taki, że licznik (też edge 530) liczy normalnie przez xx kilometrów a potem czujnik się zatrzymuje, tzn licznik robi pauzę mimo tego, że jestem cały czas w ruchu. Jedyne co pomaga to wejść w ustawienia w garminie i wyłączyć czujnik. Żeby ten znów zaczął działać to trzeba wyjąć mu baterię i wsadzić po około minucie, szybsze włożenie nie zmienia niczego. Czujnik jest podłączony do GPSu czy nawet telefonu, ale obracając nim nie daje impulsów obrotu.

Napisano (edytowane)

@cervandes a mnie właśnie czujnik prędkości Garmina definitywnie padł, a jeden padnięty ( z czterech) Magene ożył 🤣Wrzuciłem go kiedyś do szuflady  a teraz po włożeniu baterii i lekkim podgięciu blaszki na boku wewnątrz obudowy - ożył 🙉 Pozostałe od paru lat działają tylko żrą baterie nawet kiedy nie używane. Tam coś musi być ze stykami.

Edytowane przez dfq
Napisano (edytowane)

Mój Garmina padł po 3-4 latach. Po zimie w piwnicy (ciepłej)  na wiosnę się juz wiecej  "nie obudził" 

Edytowane przez dfq