chudzinki Napisano 7 Października 2020 Napisano 7 Października 2020 Czy ktoś wie gdzie i czy warto zgłosić taki fakt? Na odcinku ok. 100 m oficjalnego szlaku wzdłuż Białej Przemszy jest tak zarośnięte, że po przejechaniu ubranie mokre...
chudzinki Napisano 13 Listopada 2020 Autor Napisano 13 Listopada 2020 7 października wysłałem maila, a dzisiaj otrzymałem odpowiedź. Szykują szlak do zimowego oblężenia przez rowerzystów...
HT2ACX Napisano 13 Listopada 2020 Napisano 13 Listopada 2020 Jak to gdzie podjeżdzasz ciągnikiem bierzesz piłę wycinasz wrzucasz w rębak i masz na opał.
TheJW Napisano 13 Listopada 2020 Napisano 13 Listopada 2020 @chudzinki to wcale nie jest głupie rozwiązanie z ich strony. Z pewnością firmy odpowiadające za utrzymanie zieleni czy szlaków turystycznych mają zimą mniej roboty, a jak wiadomo rośliny w okresie zimowym nie rosną, więc na wiosnę szlak będzie czysty.
chudzinki Napisano 13 Listopada 2020 Autor Napisano 13 Listopada 2020 Zima to go sama oczyści, bo w większości to jakieś chwasty. Już w poprzednią niedzielę było zdecydowanie lepiej, ale nikt zapewne tam się nawet nie pofatygował. Tia, a latem to oni są tacy zapracowani... Ale na swojej stronie potrafią się chwalić szlakiem. Jednak wytłumaczenie niedbania o szlak jest przekomiczne! Jak dostałem odpowiedź to aż brzuch mnie rozbolał . Kto zgadnie?
chudzinki Napisano 21 Września 2021 Autor Napisano 21 Września 2021 21.08.2021 r. po kolejnych mailach do urzędów miast sam wziąłem do ręki kosę. Szlak jest "czysty". Jeżdżę teraz. Późną jesienią to nie wiem czy będę mógł, gdzie i ile będę jeździł, bo pogoda może płatać figle 😀.
kipcior Napisano 21 Września 2021 Napisano 21 Września 2021 Znaczy obywatel C., będąc osobą nieuprawnioną bez przeszkolenia z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy, przy użyciu niebezpiecznego narzędzia dokonał dewastacji miejskiej roślinności, czym przyczynił się do dalszego ocieplania klimatu
chudzinki Napisano 21 Września 2021 Autor Napisano 21 Września 2021 Leśnej składającej się przede wszystkim z pokrzyw i chwastów 😉.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.