Arkowal Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Witam Stanąłem przed wyborem stacjonarnej pompki do 8bar.Jakieś propozycje z Waszej strony?Potrzebna do roweru MTB (tubles ready) najlepiej gdyby dawała radę uszczelnić oponę jak i roweru szosowego. Z góry dzięki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Ja wybrałem SKS Airworx 10 i działa już ze 3 lata. Ze cztery razy wrzucałem nią oponę na obręcz i bez problemu mi się udawało. Możesz też pomyśleć o tubeless inflatorze z butelki i dwóch zaworków samochodowych - albo dopłacić stówkę czy dwie i kupić gotową pompkę z komorą do tubelessa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Sorki za post pod postem, ale przypadkowo trafiłem w sieci na inflator tubeless Beto za 130pln. Nie trzeba więc robić samemu butli, można kupić dedykowane, gotowe urządzenie w umiarkowanej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowal Napisano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2020 CERVANDES dzięki Powidz mi jeszcze czy SKS Airworx 10 tłoczy powietrze lekko i płynnie powyżej 4-5 barów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Października 2020 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 Ja do SKS jestem uprzedzony Nie pamiętam jaki model posiadam, coś za ponad stówkę. Ale jakoś sprawia wrażenie plastikowego, chwieje się podczas pompowania. Obok jest Author Air Turbo 2 - nabija wysokie ciśnienia bez problemy ale mam wrażenie że jest znacznie solidniejszy jak SKS. W serwisie koledzy mają go od lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 7 Października 2020 Udostępnij Napisano 7 Października 2020 19 godzin temu, Arkowal napisał: CERVANDES dzięki Powidz mi jeszcze czy SKS Airworx 10 tłoczy powietrze lekko i płynnie powyżej 4-5 barów? Max co używałem to 6Bar i bez zastrzeżeń. Zerknij na czas gwarancji jaki oferuje SKS a inny wybrany producent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.