wojtt80 Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Cześć, Tak żem se skrecal suport, później korbe i trochę się zdziwiłem. A mialo być tak pięknie, gdzie popelnilem błąd? Mufa 68mm, suport Token BB386BSA, korba FSA Gossamer z osią 30mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 4 Października 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Korba w standardzie BB30 zapewne ,który ma krótszą oś niż BB386 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 4 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Teraz, durnykot napisał: Korba w standardzie BB30 zapewne ,który ma krótszą oś niż BB386 Tak, korba BB30. Nie wziąłem tego pod uwagę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Sprawdź długość osi korby, wydaje mi się, że to ta krótsza wersja, ale mimo to trochę za dużo brakuje. U mnie w x0 bb30 na mufie 73mm pasuje(suport bb392bsa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.