szybszy Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Trochę z humorem i przymrużeniem oka, a trochę socjologicznie. Zobaczymy na ile kto ma dystansu Kiedy słyszę / widzę: - głośny bębenek - osprzęt koniecznie typu XTR (gdyby napis był nie widoczny pewnie nie miałoby to znaczenia) - kierownicę o długości > 66 cm (tym samym rozpychanie się i jazda przy środku ścieżki, drogi itp) lub lemondkę - ramę z dużymi napisami i logiem, często szosówkę.. oczywiście karbonową , oczywiście czym droższy tym lepiej wizerunkowo - napęd "1x38" z tylną dużą zębatką większą niż blat korby.. szczególnie w płaskim jak pustynia mieście - kamerkę "bądź bohaterem" na kierownicy, albo lepiej na głowie ! - zestaw czujników: tętno; kadencja; ciśnienie powietrza, krwi, ; opad deszczu ; prędkość wiatru - w tle pracującą Stravę - rower ustawiony w drzwiach wejściowych do schroniska lub najbardziej widocznym dla wszystkich miejscu - stroboskopową lampkę o jasności 8 mln kandeli - rowerzystę na jezdni pomimo iż równolegle jest równa! ścieżka rowerowa - lubi puchar Mazovii, gdzie można zabłysnąć sprzętem - oponki min 300 pln sztuka... wyłącznie z dużym logo na twarzy pojawia się UŚMIECH.. a z doświadczenia rozmowa kończy się po 2-3 zdaniach.. bynajmniej nie dlatego, że brak czasu. Dopiero alkohol w pewnym sensie znosi bariery. Jakie są Wasze opinie, doświadczenia ?? Wątek nie mam na celu nikogo urazić, tylko rozpoznać zwyczaje w Naszym pięknym szlacheckim kraju Kozak jest słowem nie nacechowanym negatywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Że gadasz głupoty albo masz jakieś kompleksy. Mam kierownicę 780 mm, napęd 1x z kasetą 11-42, w miarę głośny bębenek i komputer GPS. Napisów też nie brakuje, szczególnie na oponach. Według Ciebie jestem jakimś pozerem i za wszelką cenę chce się pokazać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 2 Października 2020 Udostępnij Napisano 2 Października 2020 To nie kozak to już boss ostateczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Października 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Ehh, a ja głupi myślałem, że tego typu tematy skończą się 1 września, tak bardzo się myliłem... Ja bym dodał temat obok: "jak rozpoznać rowerzystę z kompleksami" w którym zawarłbym tylko jeden punkt - "za bardzo zwraca uwagę na to czym/w czym/jak jeżdżą inni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 2 Października 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Ja bym nie dodawał, bo i ten temat jest bez sensu. I jako taki ląduje gdzie jego miejsce. P.S. 37 minut temu, szybszy napisał: nie widoczny 37 minut temu, szybszy napisał: nie nacechowanym "Nie" z przymiotnikami w stopniu równym piszemy razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 2 Października 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2020 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.