prezi Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Mam pytanie. czy to będzie pasować: bagażnik: https://www.tubus.com/en/products/rear-carriers/tubus-product/vega-evo rower (u mnie custom ale to nie znaczenia): Chodzi o to, że w linii prostej od punktu montażowego do górnej części bagażnika jest 37 cm. Chciałem sobie kupić bagażnik Topeak ale ludzie piszę, że pękają. Ten Vega Evo jest CrMo i jest dość minimalistyczny co mi pasuje. Czy ktoś ma może taki bagażnik albo może coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezi Napisano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2020 jest jeszcze to wersja Vega Evo Cargo i ona ma wysokość 36 cm jeśli kupi się wersję na koło 26". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezi Napisano 29 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2020 Dzwoniłem do 7anna i rozmawiałem z uprzejmym sprzedawcą. Niestety gdy w opisie O1 Gridd stoi, że ma mocowania do bagażnika to jest to ściema. Mocowanie bagażnika do ramy to nie jest technologia kosmiczna ale udało się bardzo dzielnie sić tej firmie. Byłem w dwóch sklepach i mocowałem się m.in. z Topeak Super Tourist i te pręty dwa co idą tuż pod mocowanie siodła musiały iść pionowo w dół. Wszystko dlatego, że mocowanie dolne jest bardzo wysoko i nie jest to tak zrobione w żadnym innym rowerze. Zatem jeśli chcecie mieć bagażnik na sakwy załóżcie, że nie macie w ogóle żadnych otworów w ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezi Napisano 20 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Tak dla potomnych. Działa: - Topeak Uni Explorer (Non-Disc) z regulacją w zakresie 24-28 (instalacja nie jest podręcznikowa, płaskowniki są bardzo wygięte ale się trzyma) - Author ACR-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi