owtmettin Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Witam, posiadam na kierownicy dosyć głębokie rysy I inne skazy. Jak to usunąć? Jakim papierem trzeć itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Jeżeli kierownica jest z aluminium, to w prawdopodobnie jest anodowana. Nic z tym nie zrobisz. Aktualnie podstawowe kierownice są tak tanie, że nie ma sensu sobie zawracać głowy renowacją, tylko lepiej kupić nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owtmettin Napisano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Tylko że właśnie mój problem nie dotyczy strikte kierownicy rowerowej tylko kierownicy hulajnogi wyczynowej, która tania nie była. Wiem że to forum rowerowe, Ale nie ma forum od hulajnóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Godzinę temu, owtmettin napisał: Ale nie ma forum od hulajnóg No to masz już pierwszy wątek. Działaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Tak jak pisałem, anody w domu nie naprawisz. Lakieru proszkowego też nie. Każda próba prawdopodobnie tylko pogorszy sytuację. Opcje masz dwie. Zedrzeć tyle ile się da, wyrównać i malować sprayem, ale wytrzymałość takiej powłoki będzie znikoma. Druga to oddać na piaskowanie i lakierowanie proszkowe. Tyle że nie wiem czy kierownica nie straci wymiaru i nie będzie problemu np z manetkami, o ile takie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 28 Września 2020 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 Nie wiem co to jest "hulajnoga wyczynowa", ale jeśli służy do rzeczy mogących spowodować jej bliski kontakt z podłożem i innymi elementami krajobrazu nie tylko za pomocą kółek, to pozostaje jedynie przywyknąć do rys i otarć :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi