Sk27 Napisano 25 Września 2020 Udostępnij Napisano 25 Września 2020 Cześć, właśnie przyjechał do mnie powyższy multiklucz i mam problem z ewentualnym wykorzystaniem klucza imbusowego 8mm. Jest on połączony razem z kluczem 6mm. Czy da się jakoś odchylić od siebie te klucze? Próbowałem, ale może czegoś nie zauważyłem. Przykładowo nie da się dosięgnąć do śruby korby, czyli pozostaje wożenie ze sobą klucza 8mm osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 25 Września 2020 Udostępnij Napisano 25 Września 2020 Ja myślę że 8ka to tylko nasadka . Zdejmujesz z mocowania i nakładasz na któregoś imbusa . Kiedyś widziałem takie rozwiązanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 26 Września 2020 Udostępnij Napisano 26 Września 2020 Tak, to nasadka którą przekładasz na szczyt klucza 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 26 Września 2020 Udostępnij Napisano 26 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk27 Napisano 26 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2020 Dzięki za odpowiedzi, rzeczywiście to jest nasadka. Była bardzo mocno zamocowana i wydawało mi się, że była ona na stałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.