Kaczor64 Napisano 23 Września 2020 Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Witam!!! Posiadam w moim bicyklu amortyzator SR Suntour NRX-D Air LO Tapered i chciałbym zamontować do niego manetkę blokady przy kierownicy.Jest taka możliwość? Jeśli tak to gdzie tego szukać? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 23 Września 2020 Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Wymaga to wymiany całego tłumika. Możesz zapytać na https://activia.sgl.pl/ - to dystrybutor Suntoura, ale wydaje mi się, że to nieopłacalna modyfikacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor64 Napisano 23 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Dzięki kolego!! Chyba raczej szkoda sobie zawracać tym głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Września 2020 Udostępnij Napisano 25 Września 2020 Koszt to ok 300-350zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor64 Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Odgrzeję temat z przed pół roku.Trafiłem na filmik na którym jest cała operacja montażu takiej manetki i wydaje mi się że nie ma potrzeby wymiany tłumika.Chciałbym zamontować coś podobnego w działaniu https://www.youtube.com/watch?v=zRlQroANtLc Co prawda jest tu inny widelec,ale zasada działania jest taka sama.Myślę że jest to do ogarnięcia.Chyba że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Wydaję Ci się, że producenci zmieniają tylko naklejki i ceny? Inny widelec, inna konstrukcja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Tam są tłumiki nierozbieralne przez co są innej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi