Mareckik Napisano 21 Września 2020 Napisano 21 Września 2020 Hej. Czy ktoś używa siodła Prologo z systemem CPC? Chodzi dokładnie o siodła pod XC. Pytanie, czy te panele przez ich zwiększoną przyczepność, nie powodują uszkodzeń, przetarć w spodenkach?
Mareckik Napisano 21 Września 2020 Autor Napisano 21 Września 2020 11 minut temu, Mihau_ napisał: większe tarcie = większe zużycie Nie pytałem o to, co już wiem Bardziej oczekiwałem zdania osoby, która używa tych siodełek i potwierdzi moje domysły. Lub tez zaprzeczy, bo nie widzi u siebie w spodenkach przetarć w kroku, spowodowanych przez strefy CPC.
Gość Napisano 22 Września 2020 Napisano 22 Września 2020 Mialem kiedys kupic takie Dimension CPC, ale ... stwierdzilem ze pewnie dosc szybko zacznie wygladac słabo tj wycierac sie Kupilem wersje Dimension NDR I jest to siodlo do tego stopnia mi pasujace, ze po pol roku kupilem do drugiego roweru
1415chris Napisano 22 Września 2020 Napisano 22 Września 2020 Mam Prologo Scratch Nack CPC, jak rowniez Nago Nack ( bez CPC). Na obu jezdzilem przez dlugi czas, nie zauwazylem roznic w wiekszym, w przypadku cpc, wycieraniu sie spodenek.
Mareckik Napisano 22 Września 2020 Autor Napisano 22 Września 2020 Dzięki! O takie informacje mi chodziło.
Gość Napisano 23 Września 2020 Napisano 23 Września 2020 12 godzin temu, 1415chris napisał: Mam Prologo Scratch Nack CPC, jak rowniez Nago Nack ( bez CPC). A to CPC na tym siodle jak wyglada ? Bo siodla typu Nago czy Dimension bez CPC, to ja wiem juz ze po paru tys km potrafia wygladac jak nowe, Jesli tylko wybierzemy wersje bez grafik, tj cale czarne :>
1415chris Napisano 24 Września 2020 Napisano 24 Września 2020 Nie pamietam dokladnie ale pewnie jakies 8k km.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.