michu_paku Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Cześć, Szukam ludzi do wspólnej jazdy xc/ cross-country, łódź/okolice. Ktoś chętny na ustawkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Wrzuć jakąś przykładową trasę, którą objeżdżasz. Jakie dystanse chcesz jeździć? I jakim typem kolarza jesteś: turysta czy spięty ścigant:) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu_paku Napisano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Jazda amatorska ale ze sportowym zapędem, jeżdżę aktualnie na sztywniku od Meridy Big nine 500, generalnie mogę się dostosować albo będę się starał dostosować bardziej chodzi o wspólny wypad, wiadomo w grupie ciekawiej. Jeśli chodzi o trasy z reguły 30-60km, łagiewniki, park krajobrazowy wzniesień łódzkich. Z dojazdem samochodem w okolicy Łodzi Rokitnica koło Łasku, północ od Brzezin.Mieszkam na retkini wiec najbliżej objeżdżam okolice lublinka z wypadami na dużą wodę (rezerwat za Pabianic). Dziś mam chęć na jakiś wypad ok 50km myślę o łagiewnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Dziś byliśmy w Rokitnicy, ale tam o takie dystanse ciężko Dużej wody nie kojarzę. Być może we wtorek jakiś wypad będzie. Pytanie czy jesteś dostępny w środku dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu_paku Napisano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2020 W rokitnicy bardziej bardziej technicznie można pojeździć niż na dystans. U mnie w tygodniu w zasadzie odpada, wieczorem chętnie ale coraz krótsze dni teraz. W weekend bardzo chętnie w najbliższy weekend na pewno w niedzielę z rana będę atakował jakąś trasę ale to będę pisał może jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Ok. Daj może na priv jakieś namiary na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.