Kklaudia.sieczka Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Witam, chciałam zamówić torbę pod siodełko, tylko nie wiem czy się zmieści, czy da się co zrobić, cofnąć wózek o parę mm? Czy nie zasłoni światła ta torba? Tak wygląda torba https://www.google.com/amp/s/h5.pl.aliexpress.com/item/32900443148.html Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Jeśli to ma być tak jak na zdjęciu w aukcji, to do montażu torby światełko trzeba będzie zdemontować. Nie wiem co to za światełko, ale może da się je zamontować niżej pod torbą, przy pomocy adaptera- obejmy na sztycę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kklaudia.sieczka Napisano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Teraz, kamilmozej napisał: Dzięki, to jest lampka z alarmem, fajna bardzo. Jest też w komplecie żeby zamontować na sztycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Września 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Montujesz nad zaciskiem sztycy i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kklaudia.sieczka Napisano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2020 @KrissDeValnor Od przedniej strony siodełka zahaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.