Czessman Napisano 15 Września 2020 Napisano 15 Września 2020 Witajcie, od jakiegoś czasu poszukuję roweru jak w temacie Giant AnyRoad CoMax w malowaniu czarny/szary/czerwony. Obecnie jeżdżę na KROSS Trans ALP (po lekkich modyfikacjach) ale chciałbym popędzić trochę szybciej :D Mój wzrost to 174 cm, waga 70 kg także potrzebuję ramy w rozmiarze "M". Niestety rower ten nie jest już do kupienia w sklepach ponieważ jest to konstrukcja sprzed kilku lat. W tym miejscu mam do Was pytanie/prośbę: czy ktoś z Was posiada wiedzę o jakimś sklepie, w którym "zalega" mój upatrzony rower lub osobie prywatnej, która z jakiegoś powodu chciałby zmienić sprzęt? A może ktoś z Was sam myśli o zmianie roweru i chciałby odsprzedać w dobre ręce tą wyjątkową maszynę? ;) Jeżeli możecie mi pomóc to bardzo proszę o informację zwrotną. Dzięki i do zobaczenia na drodze :D PS: podaję link do oficjalnej strony GIANT, na której widać poszukiwany przeze mnie "skarb" https://www.giant-bicycles.com/pl/anyroad-comax-2016
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.