Monika1996 Napisano 14 Września 2020 Napisano 14 Września 2020 Poszukuję ślizgu linek do roweru Cannondale Caad 10. Na alledrogo są jakieś uniwersalne ale pod wkręty. Może ktoś posiada takowy
Mod Team mrmorty Napisano 14 Września 2020 Mod Team Napisano 14 Września 2020 spokojnie zamontujesz taki na wkrętkę. Ramę masz aluminiową, więc otwór pod mufą suportu będzie gwintowany. Jeśli nie masz w szpargałach śrubki to ustaw sobie tak żeby pasowało pod linki i przyklej jakimś klejem lub np lakierem do szponów
Monika1996 Napisano 14 Września 2020 Autor Napisano 14 Września 2020 Oryginał to oryginał PS. Pamiętaj że 700 łapka (plusik) to ode mnie
Mod Team mrmorty Napisano 14 Września 2020 Mod Team Napisano 14 Września 2020 1 godzinę temu, Monika1996 napisał: Pamiętaj że 700 łapka (plusik) to ode mnie Dodam nieskromnie że zasłużyłem, bo specjalnie wróciłem się do salonu, zdjąłem ze ściany obydwie szosówki by sprawdzić jak to jest rozwiązane i w węglu i w aluminium Owszem Ty masz na wcisk ale te ślizgi są tak ukryte, że nikt nie zauważy że nie ma tam litery "C"
Monika1996 Napisano 15 Września 2020 Autor Napisano 15 Września 2020 Ta literka C to zbędna. Obecnie też jej nie ma ale ślizg jest wciskany i nie chcę dodatkowo jakiś wkrętów w ramę wkręcać. Widać na zdjęciu że ślizg jest pęknięty i rozwarstwił linkę. Druga linka na dole też już wymaga wymiany. A komplet nowych przewodów z pancerzem to w sklepach około 150zł wiec nie mało. Dlatego ślizg musi być wymieniony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.