Dareios Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Ale co założyć? Przecież pisałem o sytuacji w której nie można w porę dostrzec tego, że ktoś nie stosuje się do przepisów, sytuacji w której o obecności tego kogoś po prostu nie wiemy. Więc o jakim udowadnianiu racji ty piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 26 Września 2020 Udostępnij Napisano 26 Września 2020 2 tygodnie a ten dalej płacze. Chłopie weź swoje teorie i idź do płokułatuły dochodzić swoich praw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dareios Napisano 26 Września 2020 Udostępnij Napisano 26 Września 2020 To do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fordern Napisano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2020 W dniu 26.09.2020 o 03:25, MaxCava napisał: 2 tygodnie a ten dalej płacze. Chłopie weź swoje teorie i idź do płokułatuły dochodzić swoich praw. Kołedze się chyba coś po**szylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Mi ? Próbujesz tu swoje racje udowodnić, ze pirat, że za szybko jechał. Kompletnie nie wiem po co i na co. Od tego jest policja, prokuratura, jak nie zrobią dochodzenia to złóż skargę na nich. Po co te wylewy tu i robienie z siebie biegłego na forum kompletnie nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fordern Napisano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Podejrzewam, że to jedno z dwóch (lub oba na raz): a) Syndrom dnia posobotniego (może jeszcze nie wyleczony?) b) Twoje problemy, co do których się cieszę, że nie mam podobnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donkichot Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 5 godzin temu, Fordern napisał: Podejrzewam, że to jedno z dwóch (lub oba na raz): a) Syndrom dnia posobotniego (może jeszcze nie wyleczony?) b) Twoje problemy, co do których się cieszę, że nie mam podobnych Uważam, że łajdak jesteś pan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Września 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Dobra, widzę, że dyskusja przeradza się w jakąś bezsensowną wymianę zdań, także zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.