WiktoreQuu Napisano 10 Września 2020 Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Witam Otóż wczoraj dostałem nowy rower jakim jest Giant Glory 2013 z pozamienianymi częściami. Nie za bardzo wiem o co chodzi z tymi wszystkimi pokrętłami na górze Fox'a 40 oraz tym czerwonym pokrętłem pod prawą stroną amora. To samo mam z Fox Dhx rc4. Nie rozumiem co zmienia czerwone małe pokrętełko, "Bottom Out" i małe niebieskie pokrętęłko. Czy mógłby mi ktoś pomóc i powiedzieć co oznaczają te pokrętła oraz co zmieniają w pracy amortyzatorów? Byłbym bardzo wdzięczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 11 Września 2020 Udostępnij Napisano 11 Września 2020 https://www.1enduro.pl/regulacja-zawieszenia-poradnik/ - myślę, że tutaj znajdziesz odpowiedzi, nie przyglądałem się dokładnie. Ale jak coś, niebieski - kompresja, a czerwony - odbicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi