Skocz do zawartości

[Serwis] piast planetarnych, wielobiegowych - nexus, alfine, sachs, sturmey archer, rohloff

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Oferuję profesjonalne usługi naprawy piast planetarnych wszystkich firm. Jestem entuzjastą i temat planetarek zgłębiam już od kilku lat. Mam doświadczenie, odpowiednie narzędzia i smary, ale przede wszystkim serce do tej pracy: wierzę w niezawodność rozwiązania i wolę naprawiać niż wymieniać.

Wśród oferowanych usług znajdą Państwo m.in.:

• prewencyjny serwis ze smarowaniem mechanizmu oraz łożysk (również tych wymagających specjalnych narzędzi, np. w piastach Alfine)
  • kontrola działania mechanizmu zmiany biegów (szczególnie przydatna w piastach 11-biegowych Alfine, gdzie kreski ustalające często nie odpowiadają właściwemu ustawieniu piasty)
  • "wskrzeszanie" zabytkowych piast

Osoby zainteresowane proszę o kontakt przez, forum, olx lub pod nrem 721424616.

https://www.olx.pl/oferta/serwis-naprawa-na-piast-planetarnych-wielobiegowych-CID767-IDFDP04.html

tagi: sachs, pentasport, sturmey archer, nexus, alfine, nuvinci, rohloff, piasta wielobiegowa, piasta planetarna, torpedo

Edytowane przez zeluzel
dołączyłem link do ogłoszenia na olx

• 4 lata później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...