NoKriss44 Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Mam taki problem że podczas hamowania jakby klocek mi krzywi tarcze czy coś jak ktoś rozumie to pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Chyba rozumiem Prawdopodobnie masz niewyregulowany hamulec, a konkretniej za duża odległość klocka nieruchomego od tarczy. W Twoim zacisku tylko jeden klocek dosuwa się do tarczy, a drugi trzeba regulować śrubą w miarę jego zużywania się tak, żeby był w minimalnej odległości od tarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoKriss44 Napisano 10 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2020 A moge wiedzieć która ta śrubka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 10 Września 2020 Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Taka duża srebrna od strony koła z napisem "Pad adjust". Jako ciekawostkę mogę dodać, że producent celowo oznaczył ją takim właśnie napisem o regulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoKriss44 Napisano 10 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi