Morfeusz1970 Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Witam Mam pytanie dzisiaj miałem nieprzyjemność wjechania w rozlaną farbę olejną na ścieżce rowerowej przysypaną nieudolnie piaskiem . Próbowałem oczyścić opony rozpuszczalnikiem ale udało mi się tylko skutecznie doczyścić wierzch bieżnika. Natomiast z rowków bieżnika już tak skutecznie nie schodzi. Może ktoś z was ma wiedzę czy można to jakoś wyczyścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Poczekaj jak się zrobi skorupa i wyskrobiesz czymś ostrym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Rozpuszlanik nie ruszył gumy? Skorupa, ostre? I oby nie przebić? Jeździj wykruszeje albo się zetrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuxi Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Samo się wytrze od piasku i innego żwirku - wg mnie . A używanie rozpuszczalnika do opon to słaby pomysł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 @Fuxi moim zdaniem wyczerpał temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.