123xD Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Od wczoraj mam problem z manetką przedniej przerzutki bo podczas zmieniania łańcucha na najwyższą kasetę manetką można kręcić bez limitu i przerzutka niereaguję (podczas kręcenia manetką wydaję ona inny dźwięk) Jeśli chodzi o zmianę w dół to manetka działa. Być może jest to spowodowane tym że w ostatnim czasie podczas przeskakiwania łańcucha na najwyższą kasetę trzeba było mocniej przytrzymać manetkę by przerzutka przełożyła. Czy da się z tym coś zrobić czy manetka do wymiany? Zdjęcia ani filmu wstawić nie mogę bo jest określona waga pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokio04 Napisano 26 Września 2020 Udostępnij Napisano 26 Września 2020 Też mam ten sam problem. Rozebrałem całość i zauważyłem że cos małego wypadło mi z tej manetki, ale nie mogłem tego znaleźć. Postanowiłem kupić nową, duże pieniądze to nie są a wydaje mi się że manetka jest "przekręcona". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 26 Września 2020 Udostępnij Napisano 26 Września 2020 Do wymiany. I najlepiej już kupić klamkomanetkę z cynglami. Nawet używaną w bdb stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokio04 Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Z "cynglami"? Co to takięgo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Klamkomanetka. Cos w stylu st-ef500 i masa podobnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.