Nastar Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Cześć. Poszukuję rękawiczek z krótki palcami ale z jak najcieńszym wkładem (albo bez wkładu) od wewnętrznej strony. Okazuje się, że moje obecne w połączeniu z gripami to jednak zbyt dużo i mam dyskomfort. Co byście polecili w takiej sytuacji (wiem, że można jeździć bez rękawiczek ale wolałbym uniknąć nasączania gripów potem z dłoni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Września 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Mam takie same preferencje, czyli krótkie palce i bez wkładek żelowych. Od 3 sezonów jeżdżę w Foxach Rangerach, rocznik bodajże 2017 i generalnie jestem zadowolony, ale czas by wymienić bo są już trochę zmęczone życiem. Niestety z tego co przeglądałem allegro nie udało mi się znaleźć nic interesującego bez poduszek żelowych. Normalnie jakaś zmowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Ja od 2 sezonów używam rękawiczek Gore, coś jak poniżej. Są bardzo OK ale ten szew koło kciuka czasem mnie obciera pomiędzy palcami jak jeżdżę na szosie. Akurat na tym szwie opieram się na klamkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 3 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2020 (edytowane) Te Gore wyglądają zachęcająco... Czy to model C3 ? Ja potrzebuję do MTB więc może ten szew nie będzie przeszkadzał... Edytowane 3 Września 2020 przez Nastar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Patrząc po wyglądzie modelu to jest to C3, niestety nie jestem w stanie tego zweryfikować u siebie na metkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi